Čtvrtý Indiana Jones dotočen

Miliony fanoušků po celém světě se těší na čtvrtý díl dobrodružství Indiana Jonese. Ten se do kin dostane v příštím roce. Mezitím se bude pracovat na jeho "vyšperkování" - střihu, hudbě, postsynchronech atd. Čtyřka už je totiž dotočena.

Čtvrtý Indiana Jones hlásí dotočeno. Před pár dny totiž padla poslední klapka. Harrison Ford tak zřejmě naposledy vzal na place do rukou bič, a na hlavu nasadil typický Indyho klobouk. Je totiž dost nepravděpodobné, že by se náhodou k jedné ze svých nejslavnějších rolí někdy v budoucnu vrátil. Ale nepředbíhejme. Indiana Jones IV zatím ani neměl premiéru. Ta je mimochodem naplánována na příští rok, v českých kinech konkrétně 22. května. Vedle Forda se na plátně objeví i Shia LaBeouf v roli Indyho syna a taky Cate Blanchett nebo Karen Allen.

Podle režiséra filmu, který bude mít podtitul Království křišťálové lebky, Stevena Spielberga, diváci neuvidí žádný zásadní rozdíl mezi Indym ze trojky a Indym ze čtyřky. Většina filmu prý navíc byla zachycena na klasický filmový materiál, aby se nevytratilo kouzlo předchozích dílů. Mimochodem, v partě je opět Drew Struzan. Pokud vám tohle jméno nic neřekne, pak vězte, že je to právě on, kdo vytvořil návrhy a samotné plakáty k sérii všech dobrodružství Indiana Jonese. Struzan tak vytvoří plakát i ke čtyřce a doufejme, že navrátí ten starý dobrý styl, který měly i starší postery.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Indiana Jones a království křišťálové lebky

(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)

Režie: Steven Spielberg

Další články v kategorii