Indiana Jones 4: Království křišťálové lebky

Pro ty co ještě nevědí - Indiana Jones bude a jeho natáčení je právě v plném proudu! George Lucas, Harrison Ford a Steven Spielberg se konečně shodli, znamená to ale, že se máme opravdu na co těšit?!

Myslím, že ano, tahle trojka je nestárnoucí. George Lucas je velice schopný producent, takže o technickou a vizuální stránku (od dobových oblečků, přes perfektní zvuk až po vizuální parádičky) bude víc než postaráno. Steven Spielberg je zase špica v oboru režie, svůj jedinečný styl a doslovnou hračičkovost s jakou dělá každý svůj projekt mě nepřestává udivovat. No a nakonec tu máme pana Forda, i když na hlavě je šedivější než jeho zaprášený klobouk, stále z tváře nevyhnal svůj šibalský úsměv, který uhranul nejedné studentce archeologie. Další sázkou na jistotu je mladý herec Shia LaBeouf, který se nám usadil v kinech a okupuje hned dvě hlavní role ve dvouch veleúspěšných letních blockbusterech - ten kluk má prostě charisma, troufám si tvrdit, že lepšího hocha si do té role, a to role syna samotného Jonese, nedovedu představit. A na konec je tu Karen Allen, roztomilá a především stále krásná ženská, která se opravdu vůbec nezměnila.

Netroufám si dopředu říct, zda pokračování bude lepší než některý díl z původní trilogie, už jen proto, že nácky vystřídají sověti, což si přiznejme nemůže být špatné, ale zvyk je zvyk. Jednou věcí jsem si ale jistý. Půjde přinejmenším o kvalitní snímek - za ta jména bych dal ruce do ohně! Premiéra je plánována na 22.5.2008 **01

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Indiana Jones a království křišťálové lebky

(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)

Režie: Steven Spielberg

Další články v kategorii