Beowulf

Robert Zemeckis je zpět a s ním i nový film. Ale není animák jako animák, což ostatně můžete posoudit sami shlédnutím právě vyšlého teaseru na snímek Beowulf.

Na úvod je nutné si říct, že Robert Zemeckis je opravdu hodně, ale fakt hodně slušný režisér. Beze srandy. Trilogie Návrat do budoucnosti, Forrest Gump nebo Trosečník. To je jen malý výčet z jeho tvroby. Před třemi lety začal Zemeckis experimentovat s novými filmovými prvky, což vyústilo snímkem Polární expres, který ovšem moc úspěchu nesklidil. O co tenkrát šlo? Zemeckis si vyzkoušel technologii snímání herců a zasazení jejich pohybů a hlasu do animovaného prostředí. A přesně to samé si teď zopakuje i ve svém nejnovějším počinu Beowulf. Projekt, který se připravoval celých deset let, se může pyšnit výborným teaserem a hvězdným obsazením, kterému vévodí Angelina Jolie, Ray Winston, John Malkovich a Anthony Hopkins.

Beowulf je legendární hrdina skandinávských legend, který se postavil Grendelovi - strašlivému netvorovi, jenž terorizoval města a povraždil hromadu lidí. Beowulf už se na to nemohl koukat, a tak ho prostě zabil. Jenže ouha - náš hlavní hrdina netušil, že magor Grendel měl maminku, která byla smrtí svého dítěte tak děsně zasažena, že se rozhodla pro jediné - pomstít se, a to tvrdě.

Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 26.07.2007
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Beowulf

(Beowulf)

Režie: Robert Zemeckis

Související články

[Recenze]

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.