Unborn - konečně nadupaný horor!

Režisér David S. Goyer a producent Michael Bay v čele s půvabnou Odette Yustman a nelítostným Gary Oldmanem. Pojmenujte si to jak chcete, tohle bude pecka!

Zlatý Hitchcock a jeho horůrky, které byly ve své době synonymem pro hrůzu a zděšení. Dnes ale všude létají bezhlavé děti, vraždící své rodiče a koupající se ve studně (bez urážky, Samaro). Zkrátka a dobře, kvalitní horor se dnes vyskytne jen zřídka, ke slovu se totiž chce dostat kdekdo a výsledek pak stojí za nic. U Davida S. Goyera to však vypadá velice nadějně. Není to jen tím, že mu za zády stojí Michael Bay, jež se ujal producentského křesílka. Možná se budete divit, ale zrovna tenhle chlapík stojí za zpracováním příběhu pro Temného rytíře nebo za vizuálními efekty u Limanova Jumpera.

Hlavní aktérkou filmu je Casey Beldon (Odette Yustman), která žije poklidným životem až do doby, než se začnou dít podivné věci. Vůbec totiž netuší, že její život bude brzy zpečetěn. Malý chlapec, který zemřel během 2. světové války, chce tělo Casey, aby mohl opět ožít.

Nadupané efekty, při nichž se vám zatají dech, dokazují, že The Unborn nebude žádné chabé béčko. Že by Gore Verbinski se svým Kruhem konečně po dlouhé době narazil na konkurenční snímek? Necháme se překvapit. The Unborn se v kinech poprvé objeví 9.ledna 2009.

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.