O rodičích a dětech

Josef Somr a David Novotný jako otec a syn řešící problémy všedního dne v nové komedii Vladimíra Michálka O rodičích a dětech. Jak dopadl trailer?

Vladimír Michálek umí, to je bez diskuze. V záplavě všech Kleinů, Trošků a Renčů je to režisér na svém místě. Vzpomeňme třeba na jeho Sekala, Ameriku, Babí léto nebo výborné Zapomenuté světlo. Začátkem března se do kin dostane jeho nový počin, komedie O rodičích a dětech podle stejnojmenného románu Emila Hakla. V hlavní roli se v něm představí Josef Somr a David Novotný (neboli Sparťan jak se patří z Non plus ultras).

Trailer je minimálně trochu chaotický, místy však přesto vtipný a se slušnými záběry. K dobru lze připočíst i retro scény (rádoby mladý Somr), které budou asi perlou celého filmu, stejně tak jak důstojník v podání Jiřího Lábuse a jeho hlášky o... no podívejte se sami a budete valit oči jako klučina v ukázce **05 Zároveň mám však trochu obavy, co z toho vlastně nakonec vyleze, protože konečný dojem je vlastně značně smíšený. Testovací projekce komedie, na níž se producentsky opět podílí Nova, ale prý zatím hovoří jinak - veskrze pozitivně. Tak snad.

Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 27.02.2008
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

O rodičích a dětech

(O rodičích a dětech)

Režie: Vladimír Michálek

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
Ondřej
83

re: WrongDawe

 od Ondřej | 06.03.2008 16:55:59
0
Zajimavy nazor, diky za nej Taky se na "noveho Michalka" chystam, zajima me, co vytvoril po celkem dlouhe pauze.
WrongDawe
8
WrongDawe | 06.03.2008 16:33:03
0
Vcera sem na tomto filmu byl a celkem me mile prekvapil...Neni to rozhodne film pro milovniky akce,ale je zde nekolik scenek,kterym sem se uiprime zasmal...mimoto zde byla spousta zamysleni,ktere sem si sebou,se zvlastnim pocitem a urcitou melancholii,odnesl domu...byl to pomerne prijemny zazitek,ktery bude dle meho nazoru narustat s vekem a intelektualni urovni!!
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »