Václav

Trailer na nový český film Václav, v němž se pod taktovkou Jiřího Vejdělka blýsknou minimálně tři velká herecká jména, slibuje hodně slušnou podívanou...

Václava má na svědomí Jiří Vejdělek a jeho scénáristický parťák Marek Epstein, který film psal podle námětu prezidentských milostí. Vejdělek na sebe pořádně upozornil teprve před rokem komedií Účastníci zájezdu, i když předtím se dost významně podílel na seriálu Redakce. V první polovině tohoto roku pak do kin vyrazil s ROMingem, od kterého asi čekal trochu víc. Publikum totiž snímek přijalo dosti vlažně. Svůj třetí filmový počin pošle na stříbrné plátno taky letos, už v prosinci. Opakuje se tak stejná situace jako u Karla Janáka, který minulý rok zásobil multiplexy svými komediemi taky dvakrát.

Upřímně říkám, že jsem nevěřil, že se tohle někdy stane, ale tenhle trailer dostává nejvyšší hodnocení mezi všemi českými výtvory, co tu na FilmoGrafii zatím máme v databázi (a to i přesto, že je k dispozici jen ve stream verzi). Z Chyťte doktora je mi blivno, ze Svatby na bitevním poli ještě víc. U Václava, mimochodem titulního hrdiny, kterého hraje Ivan Trojan, jsem se tu pousmál, tu koukal jak puk a když ukázka skončila, chtěl jsem vidět víc. Jev u českých trailerů velmi nezvyklý. Podaří se?

Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 07.11.2007
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Václav

(Václav)

Režie: Jiří Vejdělek

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.