John Rambo

"It´s not my bussines" - ale stejně je a všichni to víme. I John Rambo to ví a naposled nám napne maskulaturu, abychom mohli snad v dobrém zavzpomínat na ukřivděného veterána z Vietnamu.

První trailerový macek, který už je znám nějaký ten pátek, stále dokáže vyvolat u milovníků Ramba nostalgii... Milovníci eRkových filmů si taktéž přijdou na své, těla létají vzduchem, krev teče proudem a Sly napíná svaly o sto šest a vzhledem k jeho věku musím smekat. Ještě si do premiéry počkáme, ale pokud výsledek bude minimálně tak dobrý jak návrat Rockyho, budu spokojený **03

Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 01.09.2007
Kategorie: Trailery

Filmy

Rambo: Do pekla a zpět

(Rambo)

Režie: Sylvester Stallone

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
WrongDawe
8
WrongDawe | 21.02.2008 17:18:50
0
Novej Rambo?..nejvetsi mazec..navrat drsnaka Johna,ktereho nic nerozhodi a pres svuj pokrocily vek porad kosi nepratele,jakoby byl mladik!! Film je oproti predchozim dost vyspely(realistictejsi,navic John uz neni na vsechno sam!!..apod..),dale je vyplenen uzasnymi efekty vybuchu apod..a dost brutalnimi efekty krvavymi ..ktere sou prakticky prubezne behem celeho filmu(mimo kratkeho zacatku!)..Novej Rambo je holt 90 minutovy adrenalinovy nakop..uzijte si ho!!
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »