První český akční film? Že by?!

V přípravách je nový filmový projekt úspěšného českého režiséra Filipa Renče (Válka Barev, Requiem pro panenku). Jaké bude mít akční thriller obsazení a kdy snímek uvidíme v kinech?
Režisér Filip Renč začal na podzim minulého roku natáčet v Praze jeden z prvních českých ryze akčních filmů. Snímek zatím bohužel nemá oficiální jméno, jeho pracovní název však zní Na vlastní nebezpečí a na povrch o něm už prosáklo pár informací.

Tak především, hlavní role si střihne trojice herců ve složení: Jiří Langmajer, Filip Blažek a tatínek z Příběhů obyčejného šílenství alias Miroslav Krobot (jinak úspěšný divadelní režisér působící v Dejvickém divadle).
Tihle tři se vydají sjíždět řeku do Karpat, aby zde Langmajer zjistil co nejvíce informací o záhadné smrti svého otce, která se na těchto místech před lety udála.

Renč, jenž má za sebou např. muzikál Rebelové nebo úspěšný Román pro ženy, slibuje drsnou podívanou, nenalíčené herce a dramatické záběry. Za kamerou stojí Petr Hojda, který se podílel na ceněných snímcích Hanele nebo Kráva a s Renčem již několikrát spolupracoval. Pokud nenastanou komplikace, snímek by měl do kin přijít ještě tento rok.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.